γραφειο σοβαρων γνωριμιων Αθήνα, Αττική, Πειραιάς, Ελλάδα

Η γιορτή της γυναίκας

 

Η Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας εορτάζεται στις 8 Μαρτίου κάθε χρόνο ως ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών. Με αφορμή αυτήν τη γιορτή, είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι μέσα από τον  πολυμορφικό ρόλο που έχει η γυναίκα, δεν θα πρέπει να ξεχνά και να υποτιμά κανένα μέρος αυτού του μεγάλου παζλ. Είναι κόρη, αδερφή, φίλη, επαγγελματίας, μητέρα, γιαγιά, σύντροφος και πολλά ακόμα! Οι τάσεις της κοινωνίας προσπαθούν φέρουν ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα, τόσο στο κοινωνικό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον μιας γυναίκας. Η σημερινή γυναίκα έχει αποδεσμευθεί από στερεότυπα του τύπου, πρέπει να σπουδάσεις, πρέπει να παντρευτείς, πρέπει να κάνεις παιδιά. Σήμερα λοιπόν, η σύγχρονη γυναίκα ευτυχώς επιλέγει! Επιλέγει τη συντροφικότητα και την οικογένεια! Δεν την υποχρεώνει κανείς σε αυτό. Δεν ξεχνά πως έχει την ικανότητα να ζήσει μόνη, απλά δεν το επιθυμεί! Δεν αυτοπροσδιορίζεται με την απόκτηση παιδιών αλλά είναι δική της επιλογή της να ζήσει τη μητρότητα!  Στην Ευρώπη οι γυναίκες επιλέγουν να παντρευτούν σε μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με την Αμερική που ο θεσμός της οικογένειας έχει υποστεί σημαντική ρήξη. Στην Ευρώπη λιγότερες γυναίκες έχουν πέσει θύμα της νέας μόδας που θεωρεί αδυναμία την έκφραση ανάγκης για έναν σύντροφο.

Η σημερινή γυναίκα αναζητά έναν σύντροφο πλέον! Δεν αναζητά τον πρίγκιπα του παραμυθιού, δεν αναζητά την αποκατάσταση. Επιθυμεί μία ισότιμη σχέση, όπου το μοίρασμα ευθυνών, συναισθημάτων, υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, θα είναι η βάση για να ανθίσει μία δυνατή και μοναδική σχέση ζωής.

Το προφίλ των γυναικών που απευθύνονται στο γραφείο σοβαρών γνωριμιών Λούης στον Πειραιά Αττικής, είναι γυναίκες δυναμικές, ανεξάρτητες, επαγγελματικά αποκατεστημένες που φροντίζουν τόσο την αισθητική τους όσο και το πνεύμα τους. Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι μορφωμένες σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Δηλαδή είναι πριγκίπισσες ήδη! Κοντά μας επιλέγουν να αναζητήσουν έναν σύντροφο ζωής που θα έχουν σωστή επικοινωνία, κοινούς στόχους και αξίες στη ζωή. Στόχος είναι να βιώσουν τα εκπληκτικά συναισθήματα που φέρνει η συντροφικότητα και η δημιουργία οικογένειας.

Αν και εσύ επιθυμείς έναν σύντροφο ζωής, μία σχέση αγάπης, έναν άνθρωπο για να μοιραστείς το μονοπάτι της ζωής, τότε έλα στα γραφεία συνοικεσίων Λούης. Τα πλέον διάσημο και αξιόπιστο γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα!