• Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας


Τη δεκαετία του ’50 ο Σωτήρης Λούης ανοίγει το πρώτο γραφείο συνοικεσίων στην Ομόνοια! Σε μία εποχή που τα συνοικέσια λειτουργούσαν ερασιτεχνικά και τυχαία, ο ίδιος, με έντονο το στοιχείο της διορατικότητας, έξυπνος, με πίστη στα ήθη και την οικογένεια, εξελίσσεται στον μοναδικό και κορυφαίος επαγγελματία στο χώρο των συνοικεσίων, γνωστός για τα επιτυχημένα ταιριάσματα και τις ευτυχισμένες οικογένειες που δημιουργεί. Η φήμη του εξαπλώνεται γρήγορα και στην επαρχία! Άνθρωποι διαφορετικών μορφωτικών, κοινωνικών και οικονομικών επιπέδων καθώς και γονείς για τα παιδιά τους, τον εμπιστεύονται λόγω της σοβαρότητας και του επαγγελματισμού που επιδεικνύει.

Στη συνέχεια ανοίγει και το γραφείο στον Πειραιά και τα γραφεία Λούης κερδίζουν διεθνή αναγνώριση! Αναλαμβάνουν τα παιδιά του ως επάξιοι και ακόμα καλύτεροι συνεχιστές και εξελίσσουν τη διαδικασία, την εκσυγχρονίζουν συνεχώς με πρωταρχικό στόχο και σκοπό να παραμείνουν πιστοί στις αξίες που έχουν παραλάβει από τον δημιουργό της εταιρείας με βασική προτεραιότητα την ποιοτική εξυπηρέτηση όλων των μελών!

Σήμερα πλέον, στον 21 αιώνα, τα γραφεία Λούης δουλεύουν με τα υψηλά πρότυπα που λειτουργούν όλα τα παγκοσμίως πιστοποιημένα γραφεία συνοικεσίων σε Αμερική και Ευρώπη. Σύγχρονοι μέθοδοι matchmaking, αλγοριθμικές αναλύσεις, έμπειρο προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις, αναζητήσεις βάσει πολλών κριτηρίων και κυρίως ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Τα Διεθνή γραφεία συνοικεσίων ΛΟΥΗΣ αποτελούν μονόδρομο προς την ευτυχία απευθυνόμενα πλέον σε κάθε ηλικία, μόρφωση, επάγγελμα, οικονομική και οικογενειακή κατάσταση και διαμονή!

Σε περιμένουμε!
ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ   |   ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ   |   ΣΕΒΑΣΜΟΣ