• Συχνές ερωτήσεις


Οι ειδικοί σύμβουλοι των γραφείων μας, καθημερινά επικοινωνούν και απαντούν σε απορίες και ερωτήσεις των υποψήφιων μελών μας. Έχουμε συγκεντρώσει τις πιο συχνές ερωτήσεις για να τις μελετήσετε με την άνεση του χρόνου σας. Μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεστε!Τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών είναι η εξέλιξη των γραφείων συνοικεσίων. Όπως εξελίσσεται η κοινωνία και όσα την περιβάλουν , αντίστοιχα έχουν εξελιχθεί και τα γραφεία μας. Συγκεκριμένα είναι μία διαδικασία βελτίωσης που δεν σταματά ποτέ! Τα γραφεία Λούης εκσυγχρονίζονται συνεχώς, έχοντας σύμμαχο την τεχνολογία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες αλλά διατηρώντας πάντα σταθερές τις αξίες που τόσα χρόνια το έχουν θέσει ως πρωτοπόρο γραφείο σε αυτόν τον χώρο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από το γεγονός ότι είμαστε το γραφείο που το επιλέγουν τόσο οι μεγαλύτεροι όσο και νεότεροι! Οι νέοι ενημερώνονται, αξιολογούν και επιλέγουν τις υπηρεσίες μας και τον μοντέρνο τρόπο που λειτουργούμε, καθώς αναγνωρίζουν τη δυσκολία που έχει η σύγχρονη εποχή στη δημιουργία σοβαρών σχέσεων . Σήμερα περισσότερο από ποτέ, τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών είναι η πιο σωστή επιλογή για όσους επιθυμούν να βρουν έναν σύντροφο ζωής!
Οι άνδρες και οι γυναίκες που απευθύνονται στο δικό μας γραφείο γνωριμιών είναι συνειδητοποιημένοι άνθρωποι και αναζητούν συγκεκριμένες καταστάσεις και μας τις περιγράφουν στην έναρξη της συνεργασίας μας. Ορισμένοι αναζητούν μία σχέση που θα εξελιχθεί σε γάμο και δημιουργία οικογένειας. Ορισμένοι θέλουν να βρουν έναν άνθρωπο με τον οποίο θα έχουν μία αρμονική και δυνατή σχέση που θα καταλήξει σε συμβίωση, ακόμα και αν δεν υπάρχει το μυστήριο του γάμου. Είτε γιατί ήδη έχουν περάσει από αυτό το μονοπάτι είτε γιατί δεν το επιλέγουν ως διαδικασία. Φυσικά υπάρχουν και μέλη που οι συνθήκες ζωής τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν ούτε καν στο βήμα της συμβίωσης. Ωστόσο αναζητούν μία ουσιαστική και σοβαρή σχέση, έναν άνθρωπο που ακόμα και όταν δεν είναι μαζί, θα γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι ο σύντροφος της ζωής τους! Οπότε στο γραφείο μας εξυπηρετούμε το τρίπτυχο, σοβαρή σχέση, συμβίωση, γάμο!
Τα μέλη μας ξεκινούν από την ηλικία των 22 ετών και φτάνουν μέχρι την ηλικία των 87 ετών! Κάθε ηλικία αναζητά διαφορετικά πράγματα συνήθως!Παρόλο που κάθε ηλικιακή ομάδα έχει διαφορές σε αυτά που αναζητά, το τελικό ζητούμενο για όλους είναι το ίδιο. Μία σοβαρή σχέση, το ταίριασμα δύο ανθρώπων που έχουν υψηλή συμβατότητα στη ζωή, μία σχέση ζωής!
Λόγω των πολλών δεκαετιών λειτουργίας το γραφείο γνωριμιών Λούης είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα! Έχουμε μέλη από την όμορφη Κρήτη έως την επιβλητική Βόρεια Ελλάδα! Από τα κατάλευκα νησιά του Αιγαίου έως τα καταπράσινα Επτάνησα! Έχουμε μέλη από την Πελοπόννησο, από την Κεντρική και τη Στερεά Ελλάδα! Και φυσικά από την πολυσύχναστη αλλά πανέμορφη Αττική!
Υπάρχουν ορισμένες γενικές κατηγορίες ανθρώπων που απευθύνονται στο γραφείο μας. Μία μεγάλη κατηγορία είναι άντρες και γυναίκες που φυσικά μπορούν να βρουν μόνοι τους σύντροφο! Ωστόσο, οι προτάσεις που βρίσκουν από μόνοι τους είναι κατάλληλες περισσότερο για περιστασιακές σχέσεις και όχι για μακροχρόνιες, όχι για την ποιότητα που αναζητούν σε έναν σύντροφο ζωής. Απευθύνονται σε εμάς για να βρουν έναν σύντροφο αντάξιό τους. Μία άλλη μερίδα έχει μικρό κοινωνικό κύκλο, ο οποίος δεν του επιτρέπει να έχει την ποικιλία των γνωριμιών που χρειάζεται για να βρεις έναν σύντροφο.

Φυσικά υπάρχει και ποσοστό ανθρώπων που είναι πιο εσωστρεφής και χαμηλών τόνων, δυσκολεύονται να κάνουν το πρώτο βήμα της γνωριμίας και αποφασίζουν να υποστηρίξουν την αναζήτηση συντρόφου με εμάς. Τέλος, οι σχέσεις των ανθρώπων έχουν διαφοροποιηθεί. Υπάρχει μία γενικευμένη δυσκολία στις νέες γνωριμίες για πολλούς κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους. Και αυτό είναι ένα παγκόσμιο δεδομένο που παρατηρείται κυρίως στις ηλικίες άνω των 30 ετών.
Αρχικά γιατί είμαστε μία οικογένεια επίλεκτων ανθρώπων! Τόσο εμείς όσο και εσείς! Από τον πρωτοπόρο Σωτήρη Λούη, την οικογένειά του που επάξια συνέχισε το έργο του, την ομάδα συμβούλων που καθημερινά εξυπηρετεί σε προσωπικό επίπεδο εσάς, όλοι είμαστε κορυφαίοι, εξειδικευμένοι και μοναδικοί σε αυτό που έχουμε κληθεί να κάνουμε για εσάς! Με σπουδές, εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο matchmaking είμαστε εδώ για να σας βρούμε το ιδανικό σας ταίρι!

Ένας αρχικός έλεγχος στο matchmaking γίνεται με ειδικό αλγόριθμό για τα βασικά φίλτρα επιλογής, αλλά μετά οι τελικές επιλογές γίνονται από ανθρώπινο δυναμικό. Αυτός ο συνδυασμός μας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στο καλύτερο χρόνο! Τέλος, είσαστε εσείς! Μας επιλέγουν άνδρες και γυναίκες αξιόλογοι, σοβαροί και κατασταλαγμένοι για την πορεία της ζωής τους, άνθρωποι που γνωρίζουν ότι κοντά μας θα βρουν σίγουρα κάτι αντάξιο τους. Στο Λούη έρχονται μόνο όσοι αναζητούν πραγματικά το ιδανικό τους ταίρι ανάμεσα στα χιλιάδες αξιόλογα μέλη που έχουμε!
Εμείς ως γραφείο Λούης έχουμε φωτογραφίες όλων των μελών μας. Ο λόγος είναι ότι το αισθητικό κριτήριο είναι ένα από τα βασικά φίλτρα αναζήτησης του υποψήφιου συντρόφου. Σαφώς αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος πρέπει να είναι μοντέλο για να έρθει κοντά μας. Απλά σημαίνει ότι τηρούμε τα δικά σας κριτήρια στον τομέα αισθητικής σχετικά με τον σύντροφο που θα αναζητήσουμε. Δυνατότητα να δείτε φωτογραφία μέλους δεν υπάρχει λόγω της προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR). Το γραφείο μας έχει πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας των προσωπικών στοιχείων των μελών του.

Το γραφείο μας έχει πολύ υψηλά επίπεδα προστασίας των προσωπικών στοιχείων των μελών του. Ωστόσο, εσείς πρέπει να είστε βέβαιοι ότι τα κριτήρια αισθητικής που έχετε θέσει εμείς τα τηρούμε για το μέλος που θα σας συστήσουμε. Όταν γίνει η σύσταση και μιλήσετε αρχικά τηλεφωνικά με μέλος που θα συναντηθείτε, αν θέλετε μπορείτε ευγενικά να ρωτήσετε το άλλο μέλος αν συμφωνεί να ανταλλάξετε φωτογραφίες πριν το ραντεβού. Εμείς δεν το προτείνουμε! Η μαγεία της άμεσης επικοινωνίας, αναδεικνύει τον χαρακτήρα, τη διάθεση, την αύρα του ανθρώπου που θα γνωρίσουμε! Στοιχεία εξίσου σημαντικά με την εμφάνιση και κάποιες φορές πολύ πιο σημαντικά από την εμφάνιση!
Οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι το “πολύ χαμηλής ποιότητας αντίγραφο” των γραφείων σοβαρών γνωριμιών. Στόχος στα γραφεία μας είναι η σοβαρή σχέση. Στόχος των εφαρμογών και ο λόγος που δημιουργήθηκαν είναι η περιστασιακή ερωτική συνεύρεση. Κριτήρια συμβατότητας σε εμάς πολλά και βασικά, κριτήριο επιλογής στις εφαρμογές μόνο μία φωτογραφία. Ασφάλεια και πιστοποίηση στοιχείων σε εμάς, ψεύτικα προφίλ στις εφαρμογές. Είναι γνωστό ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που χρησιμοποιεί αυτές τις εφαρμογές έχουν ψεύτικα προφίλ καθώς είναι είτε παντρεμένοι/ες, είτε επαγγελματίες ερωτικής συνεύρεσης, είτε άνθρωποι που για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν δίνουν τα πραγματικά τους στοιχεία. Αν υπάρχει κάποιο απορία ή προβληματισμός σε εμάς θα το λύσει η προσωπική σου σύμβουλος και όχι οι τυπικές απαντήσεις ενός υπολογιστή. Στο γραφείο μας οι υπηρεσίες μας έχουν κάποιο κόστος συνδρομής, πολλές εφαρμογές είναι δωρεάν. Τα μέλη μας έχουν τη σοβαρότητα και τη δυνατότητα να αναζητήσουν κάτι περισσότερο από αυτό που προσφέρεται δωρεάν σε όλους. Αναζητούν έναν σύντροφο ζωής και όχι έναν σύντροφο για λίγα λεπτά!
Τα υποψήφια μέλη μας δεν νιώθουν άβολα ή αμήχανα καθώς από τη στιγμή που θα επικοινωνήσουν μαζί μας, αναγνωρίζουν αμέσως ότι επικοινωνούν με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Η μακρόχρονη φήμη μας, τα εξαιρετικά αποτελέσματά μας, η εμπειρία μας, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι, αλλά κυρίως η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας μας, είναι οι βασικοί λόγοι που θα κάνουν ένα υποψήφιο μέλος να νιώσει άνετα από την πρώτη στιγμή κοντά μας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας έχουν προσωπικές σπουδές, επιπλέον εκπαίδευση από την εταιρεία μας, και βοηθούν τα μέλη μας από την πρώτη στιγμή να νιώσουν ασφάλεια, εχεμύθεια και προσωπική επικοινωνία. Ο προσωπικός σύμβουλος είναι ο άνθρωπος που θα φροντίσει, θα συμβουλεύσει και θα καθοδηγήσει σε κάθε βήμα το μέλος μας. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιο μέλος νιώθει αμήχανα, του παρέχεται ο κατάλληλος επιπλέον χρόνος όπου θα τον βοηθήσει να νιώσει την αρμόζουσα ασφάλεια και οικειότητα και να μας εμπιστευτεί την ευτυχία του, όπως έχουν ήδη κάνει χιλιάδες άλλα μέλη!
Έχουμε διαπιστώσει ότι για τα περισσότερα μέλη μας είναι το αντίθετο μίας τυπικής διαδικασίας ! Η ασφάλεια που νιώθουν και τα δύο μέλη ότι βρίσκονται σε ένα ραντεβού που δεν είναι τυχαίο, τους επιτρέπει να χαλαρώσουν πιο εύκολα και να μπουν στη διαδικασία να φλερτάρει ο ένας τον άλλον με απόλυτη φυσικότητα! Άλλωστε η συμβουλή που εισπράττει ένα μέλος μας από την προσωπικό του συνεργάτη, είναι ότι από τη στιγμή είναι στο ραντεβού ξεχνάει το γραφείο μας! Είναι απλά ένας άνδρας και μία γυναίκα που στόχο έχουν να κερδίσει ο ένας την καρδιά του άλλου! Το γραφείο έχει εμπλακεί για να τους προσφέρει την ασφάλεια ότι δεν θα αντιμετωπίσουν δυσάρεστες εκπλήξεις και ότι υπάρχει ως δεδομένο μία σημαντική συμβατότητα. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η χημεία της επικοινωνίας και η καρδιά!
Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στις διαφορετικούς μεθόδους που έχουμε ακολουθήσει από το 1950. Ωστόσο θα αναφερθούμε μόνο στη διαδικασία που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια που είναι ένα απόσταγμα εμπειρίας, σπουδών και τεχνολογίας και αποδίδει το μέγιστο στη σημερινή κοινωνία. Ένα σύγχρονο λογισμικό ειδικά κατασκευασμένο για ποιοτικό matchmaking, το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το αναλυτικότατο προφίλ που δημιουργεί το κάθε μέλος μας, είναι το τρίπτυχο που μας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο καλύτερο ταίριασμα. Το κάθε στοιχείο από μόνο του δεν προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση. Ο συνδυασμός τους είναι η ιδανική συνταγή της ευτυχίας. Ωστόσο σημαντικότατο δεδομένο που ολοκληρώνει με επιτυχία τη διαδικασία είναι ο ανθρώπινος παράγοντας! Οι έμπειροι σύμβουλοι μας είναι εδώ για να βοηθήσουν κάθε μας μέλος να βρει τον σύντροφο που θα ταιριάξει και θα προχωρήσουν ευτυχισμένοι μαζί στη ζωή.
Τα αποτελέσματα είναι ποικίλα και αλλάζουν αναλόγως τη γεωγραφική περιοχή, την ηλικία και την οικογενειακή κατάσταση του μέλους. Ωστόσο τα γραφεία Λούης ανέκαθεν εστίαζαν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Αρκετές φορές έχουμε τη χαρά να δημιουργηθούν δυνατές σχέσεις από την πρώτη σύσταση! Δεν είναι η ποσότητα των ραντεβού που έχει αξία, αλλά κατά πόσο η σύσταση που γίνεται έχει μεγάλη συμβατότητα και για τα δύο μέλη. Στόχος μας δεν είναι να φθείρουμε τον χρόνο σας, τα χρήματά σας και τις συναισθηματικές σας αντοχές με ανούσια ραντεβού. Στόχος μας είναι οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε από εμάς, να έχουν την ποιότητα που επιθυμείτε και να πληρούν τα κριτήρια που έχετε θέσει και να μην είναι τυχαίες επιλογές. Και μην ανησυχείτε! Κοντά μας σίγουρα θα βρείτε το ταίρι σας!
Η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι για την εταιρεία μας θεμελιώδης κανόνας λειτουργίας ακόμα και όταν δεν υπήρχαν οι κατάλληλοι νόμοι. Προστατεύουμε τα προσωπικά στοιχεία των μελών μας με δύο τρόπους. Αρχικά δεσμευόμαστε τα στοιχεία τους θα χρησιμοποιηθούν μόνο από την εταιρεία μας και μόνο για τους λόγους που έχουν εκείνοι επιλέξει (ανεύρεση συντρόφου, ενημέρωση) και όχι για διαφημιστικούς λόγους από τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Επίσης δεσμευόμαστε μέσω του General Data Protection Regulation (GDPR),ότι δεν θα διαρρεύσει κανένα προσωπικό τους στοιχείο. Είναι ηθική αρχή και αξία μας, τα μέλη να εισπράττουν μόνο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπου μέρος αυτών από το 1950 είναι και η προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.
Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη σοβαρότητα και την εχεμύθεια που καλύπτει όλα τα μέλη μας. Συνήθως ξεκινά από κάποιον που νοιάζεται ιδιαίτερα για ένα τρίτο πρόσωπο, είτε είναι συγγενικό πρόσωπο είτε φιλικό. Σε αυτήν την περίπτωση ο μεσολαβητής μπορεί να ξεχωρίσει ότι ο αγαπημένος του άνθρωπος έχει την ανάγκη της δημιουργίας σχέσης, αλλά άλλοι παράγοντες του δημιουργούν αναβολές. Συνήθως είναι οι αρκετές ώρες εργασίας, οι πολύχρονες σπουδές ή ο μειωμένος κοινωνικός κύκλος και ορισμένες φορές ένας χαρακτήρας ήπιων τόνων. Αναλαμβάνουμε με αμέριστο ενδιαφέρον και αυτές τις περιπτώσεις και φροντίζουμε να εξυπηρετήσουμε το μέλος χωρίς να εκθέσουμε την πρωτοβουλία του μεσολαβητή.
Φυσικά και είναι όλες οι περιπτώσεις πολύ αξιόλογες. Συνήθως είναι ομογενείς Έλληνες που αναζητούν έναν σύντροφο από την πατρίδα τους με στόχο τη δημιουργία οικογένειας στο εξωτερικό ή κάποιες φορές αναζητούν να επαναπατριστούν μέσω του κινήτρου που θα τους δώσει ένας σημαντικός και ταιριαστός σύντροφος που ακόμα μένει στην Ελλάδα.