ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ

Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου και θυμηθείτε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης σχέσης

 

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η μέρα του χρόνου που έρχεται για να θέσει σε προτεραιότητα τη σχέση μας, τον σύντροφό μας και τα όμορφα συναισθήματα που νιώθουμε μεταξύ μας! Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας, ορισμένες φορές καθιστούν δύσκολο να φροντίσουμε και να απολαύσουμε τη σχέση μας με τον σύντροφό μας, και μειώνει τις εκδηλώσεις αγάπης ανάμεσά μας.

 Στις 14 Φεβρουαρίου όμως η προτεραιότητα είναι μία! Η αγάπη! Η αγάπη μας!

Υπάρχουν πολλές οδηγίες για αυτήν την ημέρα. Δεν θα σας πούμε να πάρετε σοκολάτες, λουλούδια και δώρα. Αυτά τα ξέρετε και δεν είναι τα σημαντικά. Εμείς θα σταθούμε στα πιο σημαντικά, στα πιο ουσιώδη που κάνουν μία σχέση δυνατή. Γιατί αυτή είναι η αρχή. Αν μία σχέση είναι δυνατή τότε και μόνο μπορείς να απολαύσεις την ουσία αυτής της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου!

Αποδοχή και σεβασμός

Αγάπησε τις ομοιότητες και θετικά  και αποδέξου τις διαφορές και τα ελαττώματα! Ο σύντροφός μας δεν είναι ταυτόσημος χαρακτήρας με εμάς. Θα ήταν βαρετό άλλωστε. Ούτε είναι τέλειος. Οι διαφορές ανάμεσα στους δύο συντρόφους μπορούν να γίνουν πηγή για ατελείωτες, γόνιμες συζητήσεις, προσωπική εξέλιξη και ανάπτυξη μεγαλύτερης εμπιστοσύνης. Αποδέξου τον σύντροφό σου! Σεβάσου τις απόψεις του, τη διαφορετικότητά σας και τα αδύναμα σημεία του.

Υποστήριξη

Οι δύσκολες στιγμές μπορεί να είναι μία κακή διάθεση μετά τη δουλειά ή μπορεί να είναι μία σοβαρή ασθένεια. Το ταίρι μας χρειάζεται την υποστήριξη μας σε όλες τις δύκσολες στιγμές.  Τις μικρές και τις μεγάλες. Κάποιες φορές μπορεί απλά να είναι ο χρόνος που θα αφιερώσουμε για να ακούσουμε το ταίρι μας ή μία δουλειά που θα κάνουμε για να του δώσουμε χρόνο να ξεκουραστεί. Η αμοιβαία υποστήριξη μεταξύ των συντρόφων χτίζει γερά και ακλόνητα θεμέλια.

Ενσυναίσθηση

Μαζί στη λύπη, μαζί και στη χαρά και στη επιτυχία. Η ενσυναίσθηση, η ικανότητα να νιώθεις τα συναισθήματα του συντρόφου πρέπει να είναι παρούσα σε όλες τις στιγμές. Να μην υπάρχει αδιαφορία στη λύπη ή ζήλια στην επιτυχία. Μαζί. Σε όλα.

Μικρές χειρονομίες

Οι μικρές καθημερινές χειρονομίες αγάπης και ενδιαφέροντος για το ταίρι μας, είναι αυτές που θα κάνουν τις αναγκαίες φορτίσεις ώστε η σχέση μας να παραμείνει ζωντανή. Φυσικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κανείς δεν μας απαγορεύει να κάνουμε και μεγάλες χειρονομίες για τη σχέση μας! Εκδρομές, δείπνα, δώρα, εκπλήξεις, όλα είναι καλοδεχούμενα χωρίς να είναι όμως υποχρεωτικά!

Ήρεμη επικοινωνία

Ακούστε ενεργά! Ακούστε το ταίρι σας και μιλήστε του με ηρεμία. Αν υπάρχει ένταση ανάμεσά σας. καλύτερα να περιμένετε λίγο πριν μπείτε σε φάση συζήτησης. Η ήρεμη επικοινωνία είναι ένα από τα βασικά βήματα για να περπατήσετε μαζί ένα μακρύ δρόμο σε αυτήν τη ζωή. Ο καλός συζητητής είναι και καλός ακροατής. Ακούστε χωρίς κριτική αυτά που θα σας πει το ταίρι σας, επεξεργαστείτε, και μετά αναπτύξτε ένα εποικοδομητικό διάλογο. Κλείστε με αγκαλιές!

Ειλικρίνεια

Εκφράστε τις απόψεις σας με τρόπο που να είναι καλλιεργημένος και να μην προσβάλει κανέναν. Μια καλή σχέση είναι αυτή στην οποία μπορείτε πάντα να πείτε ο ένας στον άλλον την αλήθεια και να μοιραστείτε τις δικές σας σκέψεις.

Εμπιστοσύνη

Ακόμα και μικρά ψέματα ενδέχεται να κλονίσουν σοβαρά μία σχέση. Όσο άβολη και να είναι μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είναι καλύτερα να πείτε την αλήθεια και να μην προσπαθήσετε να την ωραιοποιήσετε με ψέματα. Στην επόμενη άβολη περίπτωση, η εμπιστοσύνη που θα έχει αναπτυχθεί ανάμεσά σας, θα είναι ένα ακλόνητο σκαλοπάτι που θα επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τα μαζί και με κατανόηση.

Ώρα Μαζί

Το να περνάτε χρόνο μαζί είναι μια καλή ευκαιρία για να δημιουργήσετε νέες αναμνήσεις. Αν νιώθετε άνετα ο ένας στην παρέα του άλλου, υπάρχουν πολλές ιδέες για να προγραμματίσετε δραστηριότητες όπως μια βόλτα με ποδήλατο, μια βραδιά ταινίας ή βραδιά επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Να είσαι ο εαυτός σου

Όταν έχετε να κάνετε με άλλους, να θυμάστε το πιο σημαντικό πράγμα - μην προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος που δεν είστε ή προσπαθήστε να αποδείξετε οτιδήποτε. Το ταίρι σου σε επέλεξε και σε αγαπά για αυτό που είσαι, γιατί ο καθένας μας είναι μοναδικός! Μην του στερήσεις!

Στα γραφεία σοβαρών γνωριμιών Λούης, απολαμβάνουμε και χαιρόμαστε για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με ένα μοναδικό τρόπο! Σας ακούμε να μας περιγράφετε πόσο όμορφα νιώθετε με τον σύντροφο ζωής που γνωρίσατε κοντά μας. Σας ακούμε και σας βλέπουμε που τα πρόσωπά σας είναι φωτισμένα από ευτυχία και χαρά! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο και πληρέστερη ανταμοιβή από την ικανοποίηση ότι βοήθησες δύο μόνους ανθρώπους να είναι μαζί και να είναι ερωτευμένοι!

Η γιορτή της αγάπης είναι η γιορτή μας! Ερωτευτείτε με το πλέον αξιόλογο γραφείο γνωριμιών! Λούης!