το καλύτερο γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα

Πώς επιλέγουν σύντροφο οι άντρες;

 

Αντίστοιχα με τις γυναίκες, ένας άντρας έχει κάποια κριτήρια για να επιλέξει μία γυναίκα ως σύντροφο ζωής. Κάποια είναι συνειδητά και κάποια ασυνείδητα, αλλά οι ειδικοί ανθρωπολόγοι και ψυχολόγοι έχουν καταγράψει τα πιο βασικά.  

Η εμφάνιση

Σίγουρα από εξελικτικής άποψης η καλή εμφάνιση μεταφράζεται σε όμορφους και υγιείς απογόνους τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες. Εδώ βέβαια πρέπει να διευκρινίσουμε ότι μιλάμε για ένα μέσο όρο ομορφιάς και όχι για τα πρότυπα που έχει θέσει η σύγχρονη κοινωνία. Μία γυναίκα περιποιημένη, καθαρή και υγιής, καλύπτει το κριτήριο εμφάνισης ακόμα και αν δεν έχει πρόσωπο ή σώμα μοντέλου.

 Θηλυκότητα

Η θηλυκότητα είναι ανεξάρτητη από φούστες, γόβες και μακιγιάζ. Θηλυκότητα έχει όποια γυναίκα αγαπάει το γεγονός ότι είναι γυναίκα. Αγαπάει το σώμα της, τις ιδιαιτερότητές του, τις αδυναμίες και τις δυνάμεις του. Με απλά λόγια οι άντρες επιλέγουν γυναίκες με αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται για σύντροφο ζωής, καθώς νιώθουν ότι ένας δυνατός χαρακτήρας θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε πιθανές δυσκολίες της ζωής.

Εμπιστοσύνη

Στα κορυφαία κριτήρια για ένα άντρα είναι το αίσθημα εμπιστοσύνης που του έχει αναπτύξει η σύντροφος του. Μία γυναίκα που λέει γενικά ψέματα ή υποκρίνεται εύκολα σε άλλους, δημιουργεί ανασφάλεια στον σύντροφό της, καθώς νιώθει πως είναι θέμα χρόνου να έρθει και η δική του σειρά. Αν φυσικά πει ψέματα στον ίδιο, τότε η σχέση έχει ήδη υποστεί μεγάλη ρήξη.

Καλύτερη ζωή

Σημαντικό κριτήριο για έναν άντρα είναι αν η γυναίκα που θα επιλέξει μπορεί να του προσφέρει καλύτερη ζωή. Η καλύτερη ζωή μεταφράζεται πράξεις και επιλογές που οδηγούν σε ηρεμία και κατανόηση και εκφράζεται με ενδιαφέρον και φροντίδα. Είναι η βάση που χρειάζεται για να μπορεί και ο ίδιος να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο και μετά να το ανταποδώσει στη σύντροφο του.

Σεξ

Η χημεία δύο ατόμων κατά την ερωτική επαφή αποτελεί ένα σημαντικό κριτήριο και για τα δύο φύλα στη σημερινή κοινωνία. Ωστόσο έχει αποδειχθεί ότι αν ένας άντρας βρει τα παραπάνω κριτήρια σε μία γυναίκα, σε τέτοιο επίπεδο που να τον καλύπτουν, τότε έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να υπάρχει και πολύ καλή ερωτική χημεία ή να μη δώσει τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό το δεδομένο.

Οι άντρες που απευθύνονται στα γραφεία Λούης για την ανεύρεση συντρόφου, είναι άντρες γνωρίζουν τι αναζητούν και είναι συνειδητοποιημένοι  πως προτεραιότητα έχει η ουσιαστική επικοινωνία, οι κοινές αξίες, και η διάθεση για μία κοινή διαδρομή. Εμείς στο γραφείο γνωριμιών Λούης, δεν μένουμε στα γενικά δεδομένα. Για κάθε μέλος ξεχωριστά, αναλύουμε και σεβόμαστε τα προσωπικά του κριτήρια και υλοποιούμε τις προσωπικές  του επιθυμίες στην αναζήτηση συντρόφου. Ο ιδανικός σύντροφος ενός ανθρώπου ενδέχεται να είναι μία μέτρια επιλογή για κάποιον άλλον. Εμείς αυτό το γνωρίζουμε και το γνωρίζουμε καλά γιατί το κάνουμε πράξη από το 1950!

 Εμπιστευτείτε μας στη ανεύρεση συντρόφου και σύντομα θα είσαστε μαζί με το ιδανικό σας ταίρι!