το καλύτερο γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα

Πώς επιλέγουν σύντροφο οι γυναίκες;

 

Έρευνες που έχουν γίνει σε διεθνές επίπεδο αλλά και η ίδια η πραγματικότητα της ζωής, επιβεβαιώνουν ότι οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο ζωής, δεν χρησιμοποιούν μόνο το οπτικό ερέθισμα της εμφάνισης. Υπάρχουν κριτήρια που ενεργοποιούνται κατά τη διαδικασία επιλογής αρκετές φορές χωρίς να έχουν γνώση και οι ίδιες. Τα γενετήσια ένστικτα, υλικές ή συναισθηματικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν , η αυτοεκτίμηση και η κουλτούρα της κοινωνίας  που έχουν μεγαλώσει είναι κάποια από αυτά. Ας δούμε κάποιες κατηγορίες ανδρών που έχουν καθιερωθεί και κερδίζουν τις πρώτες θέσεις στις γυναικείες επιλογές.

 Ο ωραίος και γοητευτικός

Σύμφωνα με το Ελληνικό Σεξολογικό  Ινστιτούτο (ΕΣΙ), η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα δυνατό κριτήριο για ένα ποσοστό γυναικών που αγγίζει το 30%. Στο μυαλό αυτών των γυναικών δημιουργείτε μία αλυσιδωτή σκέψη που έχει βάση την ποιοτική αναπαραγωγή απογόνων μέσω των καλύτερων γονιδίων. Αποτέλεσμα είναι να  μετατρέπει τον όμορφο σύντροφο σε ένα άνθρωπο που έχει καλή ποιότητα ζωής, που στη συνέχεια αυτό μεταφράζεται σε έναν άνθρωπο ικανό και άξιο. Στην πραγματικότητα βέβαια δεν συνδυάζονται απαραίτητα όλα αυτά τα στοιχεία μαζί. Πιο συγκεκριμένα το 40% των γυναικών δίνει βαρύτητα στο πρόσωπο και ειδικά στα µάτια (18%) και τα χείλη (15%), ενώ µόνο ένα 5% δίνει σηµασία στα µαλλιά. Το 59% δίνει σηµασία στο σώµα προτιµώντας άντρες ψηλούς ή κανονικού ύψους αλλά απαραίτητα με μεγάλες πλάτες.

 Ο διακεκριμένος/επιτυχημένος

Η επιτυχία ενός άνδρα και οι διακρίσεις του στον επαγγελματικό ή οικονομικό περιβάλλον, γοητεύουν μία άλλη μικρότερη μερίδα γυναικών. Η καταξίωση σε αυτούς τομείς προσφέρει μία ασφάλεια στις γυναίκες ότι η μελλοντική τους πορεία ως ζευγάρι και ως οικογένεια αργότερα, δεν θα υποστεί φθορές και κλυδωνισμούς λόγω οικονομικών θεμάτων. Η επιτυχία και ο πλούτος αποτελούν µορφή δύναµης, ενώ για κάποιες είναι συνώνυµα της ασφάλειας και της άνεσης. Ωστόσο ολοένα και λιγότερες γυναίκες αναζητούν οικονομική αποκατάσταση μέσω ενός διακεκριμένου άντρα.

Ο μικρότερος ή μεγαλύτερος

Πολλές γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερο άντρα και έχει καταρριφθεί πλέον ο μύθος ότι αυτή η επιλογή γίνεται γιατί βρίσκουν  πατρικά πρότυπα στη σχέση. Σε έναν μεγαλύτερο άντρα οι γυναίκες βρίσκουν έναν πιο ώριμο και κατασταλαγμένο άντρα που μπορεί να τις εκτιμήσει και να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα σε μία οικογένεια. Μικρότερο ποσοστό γυναικών  επιλέγουν νεότερο σύντροφο εφόσον νιώθει ότι έχει κοινά δεδομένα και μπορεί να  επικοινωνήσει μαζί του. Συνήθως όμως το μεγαλύτερο ποσοστό κυμαίνεται σε μία διαφορά ηλικίας 4-5 ετών, όπου ο άντρας είναι μεγαλύτερος από τη γυναίκα.

 Το “καλό παιδί”

Ο νικητής του παιγνιδιού! Κι όμως ο χαρακτήρας ενός άντρα είναι για τις περισσότερες σύγχρονες γυναίκες το πιο δυνατό κριτήριο επιλογής συντρόφου ζωής! Χαρακτηριστικά όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση, η εμπιστοσύνη, η τρυφερότητα και η αφοσίωση, το μοίρασμα συναισθημάτων αλλά και υποχρεώσεων, είναι αυτά τελικά που εκτιμά περισσότερο η σύγχρονη γυναίκα που δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συναισθηματική κάλυψη.

Οι γυναίκες που απευθύνονται στα γραφεία Λούης είναι αποφασισμένες για μία ολοκληρωμένη και σοβαρή σχέση, όπου θα μοιραστούν συναισθήματα, αξίες και όνειρα με τον σύντροφο που ταιριάζουν. Εμείς στο γραφείο γνωριμιών Λούης, δεν μένουμε στα γενικά δεδομένα. Για κάθε μέλος ξεχωριστά, αναλύουμε και σεβόμαστε τα προσωπικά του κριτήρια και υλοποιούμε τις προσωπικές  του επιθυμίες στην αναζήτηση συντρόφου. Ο ιδανικός σύντροφος ενός ανθρώπου ενδέχεται να είναι μία μέτρια επιλογή για κάποιον άλλον. Εμείς αυτό το γνωρίζουμε και το γνωρίζουμε καλά γιατί το κάνουμε πράξη από το 1950!

 Εμπιστευτείτε μας στη ανεύρεση συντρόφου και σύντομα θα είσαστε μαζί με το ιδανικό σας ταίρι!