σχεση συμβιωση γαμος με επιτυχια, γραφειο συνοικεσίων

Γιατί πολλά ζευγάρια χωρίζουν μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές;

 

Ένα  φαινόμενο που οι περισσότεροι έχουμε βιώσει προσωπικά ή ανάμεσα σε φίλους μας, είναι ο χωρισμός ενός ζευγαριού μετά τις διακοπές. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης οι βασικοί λόγοι που αυξάνονται οι χωρισμοί κατά τις διακοπές είναι εξής:

1.     - Σε αρκετές περιπτώσεις η σχέση μας, είναι με έναν άνθρωπο που βλέπω λίγες ώρες την εβδομάδα. Η συγκατοίκηση τα διακοπών φέρνει στην επιφάνεια ουσιαστικές διαφορές που δεν μπορούν να εμφανιστούν στις βόλτες και στις ολιγόωρες συναντήσεις του χειμώνα.

2.      - Το καλοκαίρι με τη ζέστη μας κάνει ευερέθιστους και εύκολα χάνουμε την υπομονή μας με το παραμικρό. Αν δεν υπάρχουν γερές βάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ακόμα και ένας μικρός καυγάς για ανούσια θέματα, ενδέχεται να γκρεμίσει τη σχέση.

3.       - Με την κούραση και την πίεση που δέχεται ο σύγχρονος άνθρωπος στην καθημερινή του ζωή, δημιουργεί πολύ υψηλές προσδοκίες για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Θέλει να είναι όλα τέλεια! Τόσο ο εαυτός του όσο και ο σύντροφός του. Μπορεί να κάνει δίαιτα, να ψωνίσει νέα ρούχα, να φτιάξει λίστες με όσα θέλει να κάνει,  να επιθυμεί να ανανεωθεί! Να ξαναγεννηθεί! Αυτές οι υψηλές προσδοκίες μεταφέρονται και στο ταίρι του. Και ξεκινά μία σύγκριση! Μία σύγκριση με άλλους ανθρώπους που μπορεί να έχουν αθλητικότερα σώματα, να ντύνονται πιο κομψά, να χορεύουν πιο καλά, κ.α. Και ξαφνικά μία ανούσια σύγκριση του αγαπημένου μας ανθρώπου μπορεί να αποβεί μοιραία!

4.       - Στις διακοπές υπάρχει ελεύθερος χρόνος να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε τις προσωπικές μας απόψεις που ενδέχεται να είναι διαφορετικές από αυτές του συντρόφου μας. Και ξαφνικά να ανακαλύψουμε ότι απέχουμε πολύ σε βασικές γραμμές της ζωής.

5.       - Υπάρχουν πιέσεις και ψυχαναγκασμοί που μας επιβάλλονται από τα social media και την τηλεόραση σχετικά με το φλερτ του καλοκαιριού. Όλοι πρέπει να γίνουν party animal, να μιλούν και να κινούνται σαν να είναι διαθέσιμοι για σεξ, φλερτ και εφήμερες γνωριμίες ανά πάσα στιγμή. Γιατί αυτό είναι της μόδας. Νιώθουμε πίεση να γίνουμε πάλι ξέγνοιαστοι και ελεύθεροι από όλα και όλους!

Μία σχέση που δεν έχει γερά θεμέλια μπορεί να κλονιστεί εύκολα. Μία σοβαρή σχέση, από δύο ανθρώπους που έχουν κατασταλάξει ότι αναζητούν αγάπη, τρυφερότητα, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, σεβασμό και κατανόηση, δεν θα υποκύψει στους πειρασμούς του καλοκαιριού.

Στο γραφείο συνοικεσίων Λούης, τα μέλη που δημιουργούν σχέση, έχουν υψηλή συμβατότητα, αναζητούν παρόμοια πράγματα στη ζωή, έχουν κοινές αξίες και στόχους. Δεν είναι τυχαίο ότι στις γνωριμίες που γίνονται καθημερινά μέσα από το γραφείο σοβαρών γνωριμιών Λούης, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η γνωριμία γίνεται σοβαρή σχέση, και για όσους το επιθυμούν η σοβαρή σχέση γάμος και οικογένεια. Ζήσε τα πιο δυνατά και συγκλονιστικά συναισθήματα με το ταίρι σου και μην αφήνεις να σε πάρει το κύμα!