το καλύτερο γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα

Η αγάπη είναι έμπνευση.

 

Στην εποχή μας, είναι σημαντικό να προκαλούμε έμπνευση ο ένας στον άλλον, ώστε ο κόσμος μας να είναι ένα ευτυχισμένο μέρος για να μπορούμε να ζούμε. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι έμπνευσης, όμως μελέτες έδειξαν ότι η αγάπη είναι η μεγαλύτερη από όλες. Αν το ερώτημα είναι:  η αγάπη μπορεί να αποτελέσει έμπνευση; Η απάντηση είναι: ναι.

Για να είμαστε ευτυχισμένοι θέλουμε να αγαπάμε. Να αγαπάμε και να μας αγαπούν. Να θυμόμαστε ότι οι σχέσεις είναι αμφίδρομες.

Έτσι βοηθάμε τον εαυτό μας και όσους είναι δεμένοι μαζί μας. Οι άνθρωποι δεν μπορούμε να ζούμε μόνοι. Xρειαζόμαστε κι άλλους για να ζήσουμε μια ζωή γεμάτη νόημα και σκοπό. Κι έτσι, δημιουργούμε  σχέσεις για να μοιραστούμε, να συγκριθούμε, να αγαπηθούμε, να συνεργαστούμε. Ο λόγος που δημιουργούμε συντροφικές σχέσεις είναι η επιθυμία μας να μεγεθύνουμε το συναίσθημα, να γευτούμε τη χαρά, τον πόνο, την αγάπη, την επαφή, την τρυφερότητα. Μέσα από τη σχέση μπορούμε να νιώσουμε όλα αυτά τα συναισθήματα. Είναι σημαντική ανθρώπινη ανάγκη έτσι όλοι οδηγούμαστε σε σχέσεις παροδικές ή μόνιμες. Το πρόβλημα είναι ότι εάν μέσα στη συντροφική σχέση δεν είμαστε ευτυχισμένοι, τότε δεν θα είμαστε ευτυχισμένοι γενικά. Γιατί ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή μας, ανεξάρτητα από το πόση αγάπη παίρνουμε από τους φίλους μας ή τα παιδιά μας, ή από το τι έχουμε κατορθώσει στη δουλειά, πάντα έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε την αγάπη, το πάθος, το αίσθημα του «είμαι ζωντανός και το νοιώθω»! Μόνο αν συνδεθούμε συντροφικά και ερωτικά μ έναν άλλο άνθρωπο μπορούμε να το νοιώσουμε. Ας ανάψουμε τις φλόγες της ελπίδας και της λαχτάρας ώστε να πετύχουμε τον σκοπό της ζωής μας. Που αυτό τελικά είναι και ο στόχος!

Υπάρχει μία επιλογή που υπόσχεται και πραγματοποιεί απόλυτο ταίριασμα, ευτυχία στο ζευγάρι, διάρκεια στη σχέση και μία απόλυτα ισορροπημένη κοινή ζωή. Πρόκειται για τον χρυσό όνομα Λούης. Με τα γραφεία γνωριμιών Λούης μπορείτε να ζήσετε το απόλυτο ταίριασμα. Εμείς έχουμε τα ιδανικά συστατικά. Ασφάλεια , εχεμύθεια, μεθοδολογία, εμπειρία , τεχνογνωσία, προσωποκεντρική φιλοσοφία, διακεκριμένους dating coachers. Να ζεις τη ζωή σου σύμφωνα με τις αξίες και τις ανάγκες σου.