πώς λειτουργούν τα γραφεία συνοικεσίων

5 Μύθοι για τα Γραφεία Γνωριμιών-Συνοικεσίων!

 

Υπάρχουν πολλοί “μύθοι” για τα γραφεία συνοικεσίων. Θες να μάθεις όλη την αλήθεια για τα γραφεία γνωριμιών;Ας δούμε μαζί τι ισχύει και τι όχι!

Μύθος Νο1

Στα γραφεία γνωριμιών απευθύνονται μόνο όσοι θέλουν γάμο

Αυτό ίσχυε τη δεκαετία του 1950 έως και τη δεκαετία του  1970 καθώς οι αρκετοί κοινωνικοί περιορισμοί δεν επέτρεπαν εύκολα να δημιουργηθούν σχέσεις συμβίωσης. Σήμερα, στις αρχές του 21ου αιώνα, οι άνδρες και οι γυναίκες που θα απευθυνθούν σε ένα σοβαρό γραφείο γνωριμιών, αναζητούν είτε γάμο, είτε σοβαρή σχέση με συμβίωση ή σοβαρή σχέση χωρίς συμβίωση. Το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι ότι αναζητούν έναν σύντροφο ζωής. Ωστόσο, δεν είναι υποχρεωτικό να θέλουν όλοι να προχωρήσουν στο βήμα του γάμου.

Μύθος Νο2

Στα γραφεία γνωριμιών απευθύνονται μόνο άνθρωποι της τρίτης ηλικίας

 Αυτό δεν ίσχυε σε καμία χρονική στιγμή λειτουργίας ενός σοβαρού γραφείου γνωριμιών! Για τους νέους δεν είναι πάντα εύκολη η διαδικασία μίας σοβαρής γνωριμίας. Παλαιότερα γιατί υπήρχαν κοινωνικοί περιορισμοί και ειδικά προς τις γυναίκες. Σήμερα που δεν υπάρχουν τόσοι κοινωνικοί περιορισμοί, υπάρχουν πληθώρα άλλων προβλημάτων. Ο  τρόπος ζωής, το ίντερνετ, οι μακροχρόνιες σπουδές, οι πολλές ώρες εργασίας και άλλοι πολλοί παράγοντες, έχουν δημιουργήσει μία βαθύτατη κρίση στον τρόπο που γνωρίζονται οι νέοι άνθρωποι. Η μοναξιά ανάμεσα στους νέους είναι μεγαλύτερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή. Στα αξιόπιστα γραφεία γνωριμιών απευθύνονται νέοι άνδρες και γυναίκες  που αναζητούν μία σοβαρή σχέση με στόχο τη δημιουργία οικογένειας. Ταυτόχρονα έχουμε πολλούς ανθρώπους που  αναζητούν να κάνουν οικογένεια ακόμη και αν η ηλικία τους δεν είναι τόσο νεαρή. Κάποιοι καθυστέρησαν να πάρουν την απόφαση  λόγω σπουδών και άλλοι για προσωπικούς λόγους. Υπάρχει όμως η διάθεση και η επιθυμία δυνατότητα δημιουργίας οικογένειας. Έχουμε μέλη στη μέση ηλικία και φυσικά έχουμε μέλη στην τρίτη ηλικία. Η ανάγκη για συντροφικότητα, τρυφερότητα και αγάπη δεν έχει ηλικία!

Μύθος Νο3

Στα γραφεία γνωριμιών απευθύνονται άνδρες και γυναίκες που " δεν μπορούν να βρουν μόνοι τους σύντροφο γιατί έχουν κάποιο μειονέκτημα”

Αυτός ίσως είναι ο μεγαλύτερος μύθος από όλους! Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει! Σε ένα αξιόπιστο γραφείο γνωριμιών-συνοικεσίων απευθύνονται συνήθως άνθρωποι που με πολύ καλό επίπεδο εμφάνισης, μόρφωσης και οικονομικού επιπέδου. Είναι δεδομένο ότι μπορούν να βρουν σύντροφο μόνοι τους. Απλά τα μέλη ενός οργανωμένου γραφείου συνοικεσίων, είναι ποιοτικοί και επιλεκτικοί άνθρωποι! Αναζητούν να βρουν το ταίρι τους χωρίς να φθαρούν συναισθηματικά, πνευματικά, σωματικά και οικονομικά. Αναζητούν έναν άνθρωπο ποιοτικό και κατασταλαγμένο με τον οποίο να έχουν συμβατότητα σε πολλά επίπεδα. Αναζητούν στοχευμένα ραντεβού. Αναζητούν το καλύτερο. Και ξέρουν που συχνάζει το καλύτερο!

Μύθος Νο4

Τα γραφεία γνωριμιών είναι “παλαιομοδίτικα”

Ίσως το μυαλό σας πηγαίνει σε προξενήτρες, γονείς που πιέζουν τα παιδιά τους να παντρευτούν χωρίς να έχουν εκείνα άποψη ή όσα στερεότυπα έχουν αφήσει οι ταινίες και οι αφηγήσεις των παππούδων και των γιαγιάδων μας. Αυτά είναι ένα μέρος (όχι όλη η πραγματικότητα) για ένα γραφείο συνοικεσίων το 1950! Τον 21ο αιώνα, τα μεγαλύτερα γραφεία συνοικεσίων στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Αυστραλία,  λειτουργούν εκσυγχρονισμένα, με σύγχρονες και ειδικές μεθόδους matchmaking, που διασφαλίζουν ότι θα βρεις το ιδανικό σου ταίρι!

Μύθος Νο5

Στις σχέσεις μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων δεν υπάρχει έρωτας

Ακόμα ένας τεράστιος μύθος!! Η διασφάλιση της υψηλής συμβατότητας ανάμεσα στα δύο μέλη που θα συναντηθούν είναι ο λόγος που αναπτύσσεται μεγάλη χημεία ανάμεσα στον άνδρα και τη γυναίκα που θα γνωριστούν  μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων. Παγκοσμίως οι έρευνες και ο στατιστικές αποδεικνύουν ότι  δυνατές σχέσεις, μακροβιότεροι και ευτυχισμένοι γάμοι, και αληθινή αγάπη υπάρχουν ανάμεσα στο ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω γραφείου συνοικεσίων.

Μην αφήνεις τους μύθους να σε απομακρύνουν από την καλύτερη απόφαση της ζωής σου! Έλα σήμερα στο καλύτερο, παλαιότερο και πιο αξιόπιστο γραφείο γνωριμιών στην Ελλάδα, στο γραφείο συνοικεσίων Λούης. Έμπειρο προσωπικό, σύγχρονες μέθοδοι matchmaking, τεράστιος αριθμών μελών, υψηλή συμβατότητα, κοινοί στόχοι και όνειρα, γρήγορα, εχέμυθα και με ασφάλεια! Αναζητάς κάτι άλλο;