γάμος σε νεαρή ηλικία

Γονείς αναλαμβάνουν πρωτοβουλία στην ανεύρεση του ιδανικού συντρόφου του παιδιού τους!

 

Όσοι σε αγαπούν θα κάνουν πράξεις για να σε δουν ως έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, γεμάτο χαρά και με εκπληρωμένες τις  επιθυμίες σου. Δεν θα μείνουν μόνο στις ευχές και στα λόγια! Αυτό είναι και το βασικό κίνητρο όσων γονιών ή αδερφών ή φίλων παίρνουν την πρωτοβουλία να έρθουν στο γραφείο γνωριμιών Λούης και να μας μιλήσουν για κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Αρκετές φορές είναι οι γονείς που θα κάνουν το πρώτο βήμα να μας καλέσουν και να ζητήσουν πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας μας. ‘Άλλες φορές με αμηχανία, άλλες φορές με αγωνία και αρκετές φορές με συστολή, μας περιγράφουν ότι το παιδί τους δεν έχει σύντροφο και δυσκολεύεται να βρει. Αυτό που συνήθως δεν γνωρίζουν οι γονείς είναι ότι δεν είναι μόνο το δικό τους  παιδί! Η δυσκολία ανεύρεση ενός ταιριαστού συντρόφου είναι ένα σύγχρονο πρόβλημα παγκοσμίως. Μεγάλο ποσοστό αντρών και γυναικών βρίσκουν πάρα πολύ εύκολα σχέση βραδιάς αλλά  πολύ δύσκολα βρίσκουν μία  σοβαρή σχέση ζωής. Εμείς με απόλυτο σεβασμό, τόσο στη δική τους αγωνία, όσο και στο γεγονός ότι μιλούμε για κάποιο άτομο χωρίς αρχικά να  είναι παρόν το ίδιο, τους δίνουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Αρχικά, για να μη γίνει κάποια παρανόηση δεν είναι ο στόχος τους να παρέμβουν στη ζωή του παιδιού. Ο στόχος τους είναι να του δώσουν μία εναλλακτική που ίσως το ίδιο παιδί δεν σκέφτηκε ή δεν γνώριζε.  Με αυτή τη διάθεση ξεκινούν και μαζεύουν πληροφορίες. Από τη δική μας πλευρά, και με τεράστια εμπειρία επάνω στο matchmaking  όλων των ηλικιών και των περιπτώσεων, αναλύουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και τους προτείνουμε να έρθουμε σε επαφή με το ίδιο το παιδί για μία ολοκληρωμένη ενημέρωση του ίδιου. Ορισμένες φορές τα νέα  παιδιά δεν έχουν γνώση και άποψη  σχετικά με τον ποιοτικό  αλλά και πολύ σύγχρονο τρόπο που λειτουργούμε. Έχουν μία ετεροχρονισμένη εικόνα για τη λειτουργία των γραφείων μας και αυτό αποτελεί τροχοπέδη για την απόφασή τους  να μας επισκεφθούν.

Με την παρότρυνση των δικών τους ανθρώπων, κάνουν το πρώτο βήμα  και επικοινωνούν μαζί μας. Όταν τους αναλύουμε τη σύγχρονο μέθοδο matchmaking  που χρησιμοποιούμε εντυπωσιάζονται από τη μέθοδο και τα καταπληκτικά  αποτελέσματα που έχουμε στη δημιουργία ζευγαριών σε νεαρή ηλικία. Αυτό που επίσης τους εντυπωσιάζει είναι πως στο γραφείο μας γνωρίζουν νεαρά άτομα που έχουν υψηλή  μόρφωση, καλή  εμφάνιση,  ποιοτική συμπεριφορά και επιθυμούν και εκείνα τη δημιουργία μίας σοβαρής σχέσης. Απλά βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει!

Η διαχείριση και η συνεργασία γίνεται με πολύ φιλικό τρόπο και  κατευθείαν με τα ίδια τα παιδιά. Τα ραντεβού εξελίσσονται  στον χώρο που αποκλειστικά τα δύο μέλη θα επιλέξουν. Θα βγουν, θα μιλήσουν, θα γνωριστούν και θα φλερτάρουν. Καθώς από τη δική μας πλευρά έχουμε ελέγξει τη συμβατότητα ανάμεσά τους, ο έρωτας είναι παρόν και συνήθως κεραυνοβόλος! Από το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνουν ότι ταιριάζουν, ότι έχουν την κατάλληλη χημεία και επιθυμούν να προχωρήσουν μαζί.

Οπότε η συμβολή των γονιών τους δεν είναι μία ελεγκτική και παρεμβατική διαδικασία αλλά ένα δώρο ζωής και αγάπης!

Για όσους γονείς επιθυμούν να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας μας ώστε να μπορούν να ενημερώσουν με τη σειρά τους και τα παιδιά τους για τις επιλογές που έχουν, οι έμπειροι σύμβουλοι matchmakers του γραφείου Λούης είναι διαθέσιμες για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση.