σχέση γάμος γραφείο σοβαρών γνωριμιών

Νέος μπαμπάς; Μην καθυστερείς να κάνεις οικογένεια! Έχουν και οι άντρες βιολογικό ρολόι για την τεκνοποίηση!

 

Ο μύθος που ήθελε τους άντρες να μπορούν να κάνουν παιδιά χωρίς κανένα πρόβλημα σε οποιαδήποτε ηλικία έχει καταρριφθεί ! Ο μύθος που ήθελε τη γυναίκα να είναι η απόλυτη υπεύθυνη για τις δυσκολίες τεκνοποίησης έχει επίσης καταρριφθεί.

Ο σύγχρονος άντρας, θέλει πρώτα να κάνει  σπουδές, να αποκτήσει επαγγελματική κατάρτιση και οικονομική ανεξαρτησία πριν προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας. Και φυσικά όλα είναι ευπρόσδεκτα, αρκεί να αφήνουν τον κατάλληλο χώρο και για προσωπικές επιλογές στο θέμα της οικογένειας. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να αποφασίσει ένας άντρας να δημιουργήσει οικογένεια  έως τα 35-40, είναι η δυνατότητα  απόκτησης παιδιών.

 Η ανδρική υπογονιμότητα σχετίζεται άμεσα με την ηλικία και το σύγχρονο τρόπο ζωής του άντρα. Καθιστική ζωή και έλλειψη γυμναστικής, παχυσαρκία, κακή διατροφή, τα phalates από τα πλαστικά που επηρεάζουν το ενδοκρινολογικό σύστημα, τοξικά υλικά, στενά ρούχα, είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη γονιμότητα ενός άντρα. Είναι γενικό και παγκόσμιο πρόβλημα η ανδρική υπογονιμότητα, ειδικά για άντρες που αποφασίζουν να παντρευτούν σε μεγαλύτερη ηλικία.  Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, 100 χρόνια πριν υπήρχαν 100 εκατομμύρια σπερματοζωάρια ανά ml σπέρματος, όταν σήμερα υπάρχουν μόνο 40 εκατομμύρια! Ταυτόχρονα έχει μειωθεί η κινητικότητα του σπέρματος, ο όγκος του σπέρματος και ο αριθμός των φυσιολογικών σπερματοζωαρίων που έχουν ακέραιο DNA. Αυτός ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μειώνεται συνεχώς με την ηλικία. Οι άνδρες άνω των 35 ετών έχουν το 50% της γονιμότητας των ανδρών κάτω των 25 ετών και κατά μέσο όρο οι άνδρες άνω των 40 ετών χρειάζονται δύο χρόνια για να αφήσουν τη σύντροφό τους έγκυο, ενώ οι άνδρες κάτω των 25 ετών χρειάζονται μόλις 4,5 μήνες. Και όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο φθίνει η ικανότητα τεκνοποίησης ενός άντρα.

Το ευχάριστο είναι ότι η ιατρική είναι σύμμαχος σε όλη την προσπάθεια τεκνοποίησης ακόμα και σε άντρες μεγαλύτερης ηλικίας. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαιρόμαστε στην υπέροχη ηλικία της δεκαετίας των 30, τη δημιουργία μίας όμορφης οικογένειας και τη χαρά που μπορεί να μας προσφέρουν τα παιδιά και μία υπέροχη σύντροφο

Στο γραφείο Λούης, έχουμε τη χαρά να δεχόμαστε νέους άντρες  που αναζητούν ώριμα να δημιουργήσουν μία σχέση και σταδιακά να προχωρήσουν το βήμα του γάμου και τη δημιουργία οικογένειας. Ακολουθώντας τη μέθοδο matchmaking που μας διασφαλίζει μία υψηλή συμβατότητα, τους φέρνουμε σε επικοινωνία με κοπέλες, που ταιριάζουν και που έχουν κοινούς στόχους ζωής, και συμβατό χαρακτήρα! Το αποτέλεσμα πάντα είναι εγγυημένο! Ευτυχισμένοι άνθρωποι, ευτυχισμένες οικογένειες!