σχεση συμβιωση γαμος συνοικεσια

Πρωτότυπες ιδέες για μία αξέχαστη πρόταση γάμου!

 

Ήρθε η στιγμή, νιώθεις έτοιμος και σίγουρος ότι αυτή είναι η ΜΙΑ! Εκείνη η ξεχωριστή γυναίκα που θέλεις να περάσεις όλη τη ζωή σου μαζί της! Και όσο ξεχωριστή είναι εκείνη, τόσο μοναδική θέλεις να είναι και η επίσημη πρόταση γάμου που θα της κάνεις. 

Το πιο σημαντικό για να είναι πετυχημένη η διαδικασία είναι να αντιπροσωπεύει εσάς τους δύο. Μπορεί να είναι πολύ ευφάνταστο και πρωτότυπο να κάνεις μία υποβρύχια ή μία εναέρια πρόταση, αλλά αν αυτό σημαίνει για εσάς άγχος και ταλαιπωρία τότε καλύτερα να το αποφύγεις. Μαζί με τις δικές μας προτάσεις, ξεκίνα και γράψε τις ιδέες σου και στο τέλος άρχισε να απορρίπτεις ή να κρατάς αυτές που σου ταιριάζουν περισσότερο. Εμείς θα σε βοηθήσουμε αλλά καλό είναι να προσθέσεις τις δικές σου προσωπικές πινελιές.

1. Κανόνισε μία εκδρομή σε ένα μέρος διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μπορεί να είναι μέσα σε ένα βαγόνι του οδοντωτού, την ώρα που θαυμάζετε το φαράγγι του Βουραϊκού, ή μέσα στο σπήλαιο του Διρού, ή σε ένα σκάφος που κάνει μονοήμερες κρουαζιέρες. Συνδύασε ένα λογοπαίγνιο με το σημείο που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα μπορείς να της πεις ότι όπως διατηρούνται για αιώνες άθικτοι οι σταλακτίτες στο σπήλαιο αυτό, έτσι θα είναι και η αγάπη μας. 

2. Αναπαράστησε το πρώτο σας ραντεβού. Αν είναι σε κάποιο εστιατόριο ή καφέ μπορείς να ζητήσεις και βοήθεια από τους εργαζομένους στο χώρο. Είτε να φέρουν το δακτυλίδι μαζί με το γλυκό, είτε μαζί με το κρασί. 

3. Οργάνωσε με την παρέα σας ένα παιγνίδι ερωτήσεων, υπάρχουν πάρα πολλά! Ενώ θα παίζετε, κάνε την ερώτηση-πρόταση γάμου ενώ έχεις φροντίσει ένας φίλος να αποθανατίζει τη στιγμή και τις μοναδικές αντιδράσεις χαράς.

4. Κανόνισε με ένα escape room κάπου μέσα στη διαδικασία να υπάρχει το δακτυλίδι και να το ανακαλύψετε με τη σύντροφό σου μαζί και αμέσως μετά να της κάνεις την πρόταση γάμου.

5. Κλείσε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και γέμισε το φωτογραφίες σας από την πορεία της σχέσης σας. 

6. Κανόνισε ένα μικρό ταξίδι σε ένα ρομαντικό προορισμό και εκεί βρες την κατάλληλη στιγμή να τη ρωτήσεις.

7. Συνδύασε την πρόταση με κάτι που εκείνη αγαπά πολύ. Αν αγαπάει την πεζοπορία, κανόνισε να μία πεζοπορία και σε κάποιο σημείο παρουσίασε το δακτυλίδι τυλιγμένο μέσα σε φύλλα και όχι στο κλασικό κουτί. 

8. Αν αγαπάτε την κολύμβηση, έχε μαζί σου το δακτυλίδι στη θάλασσα και κάνε της την πρόταση ενώ κολυμπάτε! Απλά θέλει λίγη προσοχή η περίπτωση αυτή! 

9. Πήγαινε σε μία εταιρεία που κάνει παζλ κατά παραγγελία. Φτιάξε μία δική σας φωτογραφία αλλά στο κέντρο να υπάρχει ένα κομμάτι μεγαλύτερο που θα βάλεις εσύ την τελευταία στιγμή πριν ολοκληρώσετε μαζί τη δημιουργία του παζλ.

10. Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο με απαλή μουσική στο σπίτι σου. Σκέψου όλα όσα είναι εκείνη για εσένα και με αληθινά λόγια, δικά σου και μοναδικά, ζήτησε της να μοιραστείτε τη ζωή σας. 


Οι ιδέες δεν τελειώνουν  και ειδικά όταν τις προσαρμόζεις στα δικά σας χόμπι, αναμνήσεις, επιθυμίες. Κάνε αυτή τη στιγμή μοναδική και για τους δυο σας και ξεκινήστε την κοινή σας ζωή με τα πιο δυνατά συναισθήματα στην καρδιά!

Οι άνθρωποι που απευθύνονται στο γραφείο Λούης και επιθυμούν να γνωρίσουν ένα ταίρι με σκοπό τον γάμο, είναι άνδρες και γυναίκες που είναι συνειδητοποιημένοι σχετικά με όσα επιθυμούν να έχουν στη ζωή τους. Επιθυμούν αγάπη, τρυφερότητα, εμπιστοσύνη, συντροφικότητα, οικογένεια και παιδιά! Για πολλές δεκαετίες το γραφείο σοβαρών γνωριμιών Λούης έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα και σοβαρότητά του στο θέμα της ανεύρεσης του ιδανικού συντρόφου!