γαμος μεσω γραφειου γνωριμιων

Speed dating για γονείς που θέλουν να βρουν σύντροφο στα παιδιά τους

 

Το speed dating είναι διεθνώς μία γνωστή διαδικασία που φέρνει σε επαφή άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να βρουν κάποιο σύντροφο. Μέσα από μία ολιγόλεπτη συζήτηση , προσπαθεί το ζευγάρι να δει αν υπάρχει η κατάλληλη χημεία για να βγουν ένα πιο ουσιαστικό ραντεβού γνωριμίας. Ωστόσο, με πρωτοπόρο την Ιαπωνία αλλά και σε άλλες χώρες, έχει παρουσιαστεί ένα νέου είδους speed datng! Άνδρες και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, παντρεμένοι, συναντιούνται σε μεγάλες αίθουσες για να συμμετάσχουν σε οργανωμένα speed dating. Τι αναζητούν λοιπόν εφόσον είναι παντρεμένοι;

Αναζητούν να δουν τα παιδιά τους ευτυχισμένα! Είναι επιθυμία κάθε γονιού να νιώσει την ηρεμία και την ασφάλεια που θα φέρει η σκέψη ότι το παιδί τους έχει κάποιον σύντροφο σε αυτόν τον κόσμο. Έναν άνθρωπο που θα μπορεί να μοιραστεί τις ευτυχισμένες αλλά και τις δύσκολες στιγμές της ζωής. Ένα ταίρι που θα μοιραστεί αγάπη και κοινά όνειρα!

Οι νέοι άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο δυσκολεύονται να βρουν ένα ταιριαστό σύντροφο. Μία βαθύτατη κρίση στις γνωριμίες, στην αξία της οικογένειας, στην ομορφιά του μοιράσματος της ζωής, οδηγεί ορισμένους νέους ανθρώπους στη μοναξιά. Κι εδώ αναλαμβάνουν δράση οι γονείς! Οι γονείς που βλέπουν τη μοναξιά που βιώνουν τα παιδιά τους, βλέπουν τις δυσκολίες, αλλά ταυτόχρονα βλέπουν και την εσωτερική τους επιθυμία για μία σωστή γνωριμία. Ακόμα και αν αρκετές φορές δεν την παραδέχονται ευθέως τα παιδιά τους!

Συγκεντρώνονται γονείς σε συγκεκριμένους  χώρους και απαντούν ειδικά ερωτηματολόγια με σκοπό να δημιουργηθεί ένα προφίλ του παιδιού τους. Με αυτό το προφίλ επικοινωνούν με άλλους γονείς που βλέπουν ότι τα παιδιά τους ταιριάζουν μεταξύ τους  και θα μπορούσαν να έχουν μία σημαντικά υψηλή πιθανότητα να δημιουργηθεί μία σοβαρή σχέση. Κάποιες φορές τα παιδιά είναι ενήμερα για αυτήν την κίνηση των γονέων και το βλέπουν πολύ θετικά καθώς αναγνωρίζουν ότι κάποιος που τους αγαπάει πολύ και τους ξέρει πολύ καλά ως χαρακτήρα, έχει αναλάβει μία βοηθητική κίνηση για τη ζωή τους. Κάποια άλλα παιδιά, μαθαίνουν εκ των υστέρων για την πρωτοβουλία και το δώρο των γονιών τους.

Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό είναι ότι οι γονείς απλά κάνουν το πρώτο βήμα! Η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι αποκλειστικά στα χέρια των παιδιών! Εκείνα θα μιλήσουν, εκείνα θα φλερτάρουν, εκείνα θα αποφασίσουν αν υπάρχει η κατάλληλη χημεία για να προχωρήσουν με τη γνωριμία.

Όπως και στα γραφεία γνωριμιών Λούης, όταν γονείς αποφασίζουν να κάνουν δώρο μία συνδρομή μέλους στα παιδιά τους, αντίστοιχα και αυτοί απλά κάνουν το πρώτο βήμα. Δεν πιέζει κανείς έναν σύγχρονο άνθρωπο να προχωρήσει σε μία σχέση χωρίς αυτήν να το καλύπτει. Δεν είναι αυτοσκοπός ο γάμος. Στόχος είναι η συντροφικότητα. Και σε αυτήν εμείς εργαζόμαστε με επιτυχία πάνω από 70 χρόνια! Μη διστάσετε να έρθετε και να δείτε με πόση σοβαρότητα και ταυτόχρονα πόση ομορφιά, γίνονται οι γνωριμίες στα γραφεία Λούης!