αγάπη σχέση γάμος

Γιορτάζουμε την ημέρα του έρωτα.

 

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι για πολλούς μια πολύτιμη, εορταστική ημέρα. Είναι μία ακόμα ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και την στοργή στον άνθρωπό μας. Καταλαβαίνουμε τη σημασία για δημιουργία αξέχαστων στιγμών, ειδικά αυτή την ιδιαίτερη ημέρα. Για να  βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία και να εκπλήξετε (τον) ή (την) σύντροφό σας έχουμε κάποιες προτάσεις - χειρονομίες.

Προγραμματίστε μια ρομαντική απόδραση

 Μια απόδραση-έκπληξη. Ακόμα και αν πρόκειται για μία μονοήμερη διανυκτέρευση που θα είναι μόνο για εσάς σίγουρα θα αφήσει μια όμορφη ανάμνηση. Μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε εκπλήξεις, όπως μια λίστα με τραγούδια ή ακόμα και ένα γράμμα αγάπης. Αντί να επιλέξετε ένα δώρο, αφιερώστε χρόνο για να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά μοναδικό. Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών γεμάτο με αναμνήσεις από τον χρόνο σας μαζί που να εκφράζει τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Εκπλήξτε με μια  βραδιά -ραντεβού.

Υπάρχουν πολλές επιλογές. Είτε είναι ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή εισιτήρια για να δείτε το αγαπημένο σας συγκρότημα ή καλλιτέχνη , οι δυνατότητες είναι πολλές. Αρκεί να δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες, όπως το αγαπημένο φαγητό ή ποτό , ώστε να δημιουργήσετε μια πραγματικά όμορφη εμπειρία .

Κάντε ένα ταξίδι μνήμης

Αναπαραστήστε  το πρώτο σας ραντεβού. Είτε συναντηθήκατε για καφέ, είτε πήγατε μια ρομαντική βόλτα ή μοιραστήκατε ένα αξέχαστο γεύμα μαζί. Η αναπαράσταση του πως ξεκίνησε η ιστορία του έρωτά σας  θα αναζωπυρώσει τις σπίθες του ρομαντισμού και θα σας υπενθυμίσει πόσο μακριά έχετε φτάσει ως ζευγάρι . Μπορείτε να αποθανατίσετε τη στιγμή με μία φωτογραφία ακόμα και με ένα αναμνηστικό δώρο.

Προγραμματίστε μια γιορτή «έκπληξη» με τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Οργανώστε μια γιορτή έκπληξη με τους στενότερους φίλους ή ακόμα και με άτομα από την οικογένεια. Μια ζεστή συγκέντρωση στο σπίτι με σπιτικές διακοσμήσεις και νόστιμο φαγητό. Μπορείτε να ενσωματώσετε διασκεδαστικά παιχνίδια  και να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας ως ζευγάρι.

Στα Γραφεία γνωριμιών Λούης δίνουμε σημασία στη δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων και όμορφων εμπειριών. Πιστεύουμε στη δύναμη της αγάπης που είναι και το έναυσμα για οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε. Το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα δημιουργήσει αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ξεκινήσετε ένα ταξίδι αγάπης και ρομαντισμού και κάντε αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου άλλη μία μέρα που θα θυμάστε.

 

Η γιορτή της αγάπης είναι η γιορτή μας! Ερωτευτείτε με το πλέον αξιόλογο γραφείο γνωριμιών! Λούης!