σοβαρές γνωριμίες με ασφάλεια και σωστά κριτήρια Λούης

“Πέρα από την επιπολαιότητα: Νέα κριτήρια για τις γυναίκες να πουν ναι σε ένα ραντεβού»

 

Σ ένα κόσμο όπου αφθονούν οι επιφανειακές σχέσεις, οι γυναίκες επαναπροσδιορίζουν τα πρότυπα και τις προσδοκίες τους όταν πρόκειται να πουν ναι σε ένα ραντεβού. Μη ικανοποιημένες πλέον με επιφανειακές γνωριμίες και φευγαλέες σχέσεις, οι γυναίκες απαιτούν περισσότερα από τους μελλοντικούς συντρόφους. Τα νέα κριτήρια που αναζητούν οι γυναίκες πριν πουν ναι σε ένα ραντεβού, βάση έρευνας  :

Αυθεντικότητα έναντι προσποίησης. Οι γυναίκες αναζητούν την αυθεντικότητα στους πιθανούς συντρόφους τους. Θέλουν κάποιον που είναι γνήσιος, ειλικρινής και δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του. Η προσποίηση και η επιπολαιότητα δεν έχουν θέση σε μία ουσιαστική θέση.

Σεβασμός και ενσυναίσθηση. Ο σεβασμός και  η ενσυναίσθηση είναι αδιαπραγμάτευτα. Οι γυναίκες θέλουν ένα σύντροφο που τις αντιμετωπίζει με καλοσύνη, συμπόνια και κατανόηση. Περιμένουν να ακούγονται ενεργά, να επικοινωνούν ανοιχτά και να δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Κοινές αξίες και στόχοι. Η συμβατότητα υπερβαίνει την έλξη σε επίπεδο επιφάνειας. Οι γυναίκες αναζητούν κάποιον που μοιράζεται τις αξίες , τις πεποιθήσεις και τους στόχους της ζωής. Θέλουν ένα σύντροφο που να ευθυγραμμίζεται με το όραμά τους για το μέλλον και να δεσμεύεται να οικοδομήσει μία ουσιαστική και ικανοποιητική σχέση.

Συναισθηματική νοημοσύνη. Είναι ένα επιθυμητό χαρακτηριστικό. Οι γυναίκες θέλουν κάποιον  που έχει αυτογνωσία, ενσυναίσθηση και να μπορεί να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τα συναισθήματά τους. Εκτιμούν τη συναισθηματική ωριμότητα και την ικανότητα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με χάρη και αυθεντικότητα.


Εμείς τα Γραφεία  Γνωριμιών Λούης ενσωματώνουμε στη διαδικασία ταιριάσματος και αυτά τα στοιχεία. Τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών Λούης προσφέρουν συμβατότητα, αξιοπιστία, διακριτικότητα, εξατομικευμένη αντιστοίχιση και συχνά καθοδήγηση ακόμα και υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία των γνωριμιών. Τα μέλη μας έχουν τη διαβεβαίωση ότι το γραφείο μας θα σεβαστεί τις προτιμήσεις και το απόρρητό τους ενώ θα τους βοηθήσει να βρουν ουσιαστικές σχέσεις, με έμφαση στην ψυχική τους υγεία, την συναισθηματική οικειότητα, την αποδοχή και τους κοινούς στόχους .