πώς λειτουργούν τα γραφεία συνοικεσίων

Είναι τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών (γνωστά ως γραφεία συνοικεσίων) μία παρωχημένη ιδέα; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, γνωρίζεις πώς λειτουργούν;

 

Είναι τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών (γνωστά ως γραφεία συνοικεσίων) μία παρωχημένη ιδέα; Πριν βιαστείς να απαντήσεις, γνωρίζεις πώς λειτουργούν;

Νέος ηλικίας 38 ετών γίνεται μέλος σε γραφείο σοβαρών γνωριμιών για να έχει μία βοήθεια στην αναζήτηση συντρόφου. Κάποιοι θα αναρωτηθούν τι ψάχνει ένας νέος άντρας σε ένα γραφείο γνωριμιών και γιατί δεν μπορεί να βρει μόνος του μία σύντροφο, κάποιοι θα τον  ειρωνευτούν ως παλιομοδίτη, και κάποιοι θα πουν καλά έκανε.

Νέος ηλικίας 39 ετών γίνεται μέλος σε μία διαδικτυακή εφαρμογή για να έχει μία βοήθεια στην αναζήτηση συντρόφου. Κανείς δεν θα αναρωτηθεί τι ψάχνει ένας άντρας σε μία εφαρμογή γνωριμιών και γιατί δεν μπορεί να βρει μόνος του μία σύντροφο. Κανείς δεν θα σκεφτεί ότι η εφαρμογή είναι ένα είδους γραφείου γνωριμιών, απλά σε μία τυχαία, χαοτική και κάποιες φορές επικίνδυνη εκδοχή.     

Τα γραφεία σοβαρών γνωριμιών είναι εξέλιξη των γραφείων συνοικεσίων. Η κοινωνία εξελίσσεται και μαζί της συμπαρασύρει και ότι υπάρχει μέσα σε αυτήν. Στις μεγαλύτερες και πιο αναπτυγμένες πόλεις του κόσμου, όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι, λειτουργούν γραφεία σοβαρών γνωριμιών με πολύ σύγχρονες και αποτελεσματικές στρατηγικές. Με πρωτοποριακές μεθόδους, εξειδικευμένο προσωπικό, dating coaching, συνειδητοποιημένα μέλη, αλλά κυρίως με πολύ καλά αποτελέσματα, δηλαδή δημιουργία αρμονικών και δυνατών σχέσεων για όλες τις ηλικίες, για όλα τα κοινωνικοοικονομικά και μορφωτικά επίπεδα.

Σχέση, συμβίωση, γάμος, το τρίπτυχο που μπορεί να απολαύσουν τα μέλη του γραφείου Λούης,  του μεγαλύτερου και παλαιότερου γραφείου σοβαρών γνωριμιών στην Ελλάδα.  

Πώς λειτουργεί; Εν συντομία, τα βήματα είναι απλά:

  • Συμπλήρωση ενός αναλυτικού σκεψιγραφήματος και δημιουργία ενός ολοκληρωμένου προφίλ που μας βοηθά να γνωρίσουμε καλύτερα το νέο μας μέλος. Ηλικιακά, μορφωτικά, οικονομικά, συμπεριφορικά κ.α. Τέλος, το νέο μέλος μας περιγράφει πώς θα ήθελε να είναι ο/η σύντροφος που θα αναζητήσουμε.  
  • .     Ανάλυση δεδομένων σε δύο βήματα. Αρχικά από ένα σύγχρονο αλγόριθμο, ειδικά σχεδιασμένο για matchmaking. Στη συνέχεια το ταίριασμα ολοκληρώνεται από ανθρώπινο δυναμικό, ειδικούς συμβούλους που έχουν  σπουδές σε κοινωνικούς τομείς και επιπλέον εκπαίδευση από την εταιρεία στο matchmaking.  
  • .     Ενημέρωση των δύο μελών από τις προσωπικές τους συμβούλους, ανταλλαγή τηλεφωνικών αριθμών.  
  • .     Η επικοινωνία πλέον είναι στα χέρια των ενδιαφερόμενων. Δύο άνθρωποι που θα μιλήσουν μεταξύ τους γνωρίζοντας ότι υπάρχει μία υψηλή συμβατότητα, είναι χαλαροί, μπορούν να φλερτάρουν, να διεκδικήσουν ο ένας τον άλλον και να απολαύσουν τη γνωριμία.

Αυτή η περιγραφή φυσικά είναι απλοποιημένη και συνοπτική. Πίσω από αυτή τη διαδικασία, υπάρχει τεράστια τεχνογνωσία, εξειδικευμένο προσωπικό, εχεμύθεια, ασφάλεια, και προσωποκεντρική φιλοσοφία στη λειτουργία της εταιρείας. Το προφίλ των μελών που απευθύνονται σε ένα γραφείο σοβαρών γνωριμιών δεν συμπεριλαμβάνει “τέλειους ανθρώπους” ούτε ανθρώπους “κατά παραγγελία”. Είναι άνθρωποι όλων των ηλικιών, όλων των μορφωτικών και κοινωνικών επιπέδων και σίγουρα όλων των οικονομικών επιπέδων. Ωστόσο όλοι έχουν ένα κοινό. Είναι συνειδητοποιημένοι ότι θέλουν μία σοβαρή σχέση. Θέλουν συντροφικότητα. Θέλουν μοίρασμα. Και έχουν αποφασίσει να βρουν αυτό που αναζητούν με μία μέθοδο  δοκιμασμένη αλλά εκσυγχρονισμένη, ποιοτική, ασφαλής και αποτελεσματική.

Αν βαρέθηκες τα άστοχα ραντεβού ή τη μοναξιά, αξίζει τουλάχιστον να γνωρίζεις πριν απορρίψεις μία διαδικασία που σε παγκόσμιο επίπεδο, καθημερινά οδηγεί σε δυνατές σχέσεις πολλούς ανθρώπου. Στο Λούης, το παλαιότερο και καλύτερο γραφείο για σοβαρή σχέση/συμβίωση/γάμο μπορούμε να το κάνουμε και για εσένα!